Reiki

De term Reiki is afgeleid van de Japanse woorden ‘Rei’ (universele) en ‘Ki’ (levensenergie). Deze universele levensenergie is overal om ons heen en aanwezig in alles wat leeft.

Als reikimaster gebruik ik deze techniek om de universele energie via handoplegging over te brengen naar jou en te sturen naar de plek waar jouw lichaam het nodig heeft.

Reiki is een krachtige en effectieve energetische healingsmethode die je kan helpen bij blokkades in je lichaam en zo terug in balans brengt. Het helpt je te ontspannen bij overprikkeling, burn-out en depressie.

Reiki heeft mij zoveel rust en inzichten gebracht, ik pas het dagelijks toe voor mezelf. Het heeft me nog meer verbonden met mezelf én genezingsprocessen in gang gezet. Ben je benieuwd naar wat Reiki voor jou kan betekenen?

Een behandeling duurt ongeveer 90 minuten, kan vanop afstand (online) of vanaf 2023 in mijn praktijkruimte in Antwerpen. Je kan starten met 1 behandeling of kiezen om meerdere sessies te boeken om dieper in te gaan op je healingsproces.

I
Would
Love
Helping
You


Reiki behandeling

Energetische healingsessie voor meer rust en inzichten

Online: €66

Pakket reiki behandelingen

Reeks van 4 behandelingen waarin we dieper ingaan op jouw healingsproces

€222

Heb je een vraag? Wil je wat meer weten?

Neem contact met me op via dit formulier. Ik kom snel bij je terug!