In 1 – 2 – 3 naar een georganiseerd huis

Advies

Misschien heb je wel zin om zelf aan de slag te gaan maar heb je een extra duwtje in de rug nodig of een paar waardevolle tips & tricks van een expert die je op weg zetten?

Dan plannen we een adviesgesprek van 1,5u in, ter plaatse of online, jij geeft aan waar je tegenaan loopt, we bespreken waar het voor jou fout loopt en wat voor jou de ideale situatie zou zijn en hoe je dit dan bereikt.

Is het vooral je administratie die je frustreert? Loopt de planning van taken en activiteiten steeds in het honderd? Of puilt je kleerkast uit met kleren die je niet meer passen? Een bergruimte die maar niet op orde geraakt?

Ik geef je on the spot advies, beantwoord je vragen en zorg ervoor dat je gemotiveerd kan starten en aan de slag kan met hele concrete tips. Na dit gesprek kan je alvast aan de slag maar mogelijk plannen we erna toch een organizing sessie in als je dat wil.

Voor het advies ter plaatse betaal je 90€ incl BTW*, voor een online advies betaal je 70€ incl BTW.

*Exclusief kmvergoeding 0,35€/km

Organizing Sessie

Aan de slag met een professional organizer of opruimcoach?

We starten met een assessment bij jou thuis en luister ik aandachtig naar wat jij nodig hebt en waar je tegen aanloopt. Op basis hiervan bezorg ik je een plan van aanpak en een vrijblijvende offerte voor een traject waarbij je begeleid zal worden.

We gaan dus echt samen opruimen tijdens één of meerdere sessies die plaatsvinden wanneer dat past in jouw agenda.

Geen zin of tijd om zelf mee aan de slag te gaan, dan kan ik dat voor je doen en zorgen dat je enkel een beetje tijd hoeft te maken om enkele cruciale beslissingen te maken. Ook hier maken we eerst tijd om samen aan tafel te zitten, afspraken te maken en te luisteren naar wat jij nodig hebt en dan ga ik voor je aan de slag.

Voor een assessment (1,5u) ter plaatse betaal je 90€ incl. BTW* of online betaal je 70€ incl. BTW en aan de hand van een vast tarief van 250€ incl. BTW per dagdeel (4u) maak ik een offerte op maat want elke situatie is uniek!

*Exclusief kmvergoeding 0,35€/km

Maak hier je afspraak

Eerste Kennismaking

Gratis eerste kennismaking, plan een telefoongesprek van 15 minuten in wanneer dat voor je past.
Ik zie er naar uit  je te leren kennen!
Maak hier jouw kennismakingsafspraak!

Advies

Een adviesgesprek van 1,5u waarbij je concrete tips krijgt om mee aan de slag te gaan!
Online Advies  – 70€ incl. BTW
Advies ter plaatse – 90€ incl. BTW
Maak hier jouw online afspraak!
Maak hier jouw afspraak aan huis!

Organizing Sessie

Aan de slag met een opruimcoach?
Boek nu je sessie! Meerdere sessies kan ook!
Halve dag 4u – 250€ incl BTW
Hele dag 8u – 450€ incl. BTW
Maak hier jouw afspraak!
Bekijk zeker ook eens de Organise-in-One pakketten