Professional organizer

life & home

Professional organizer

life & home

Organising your home

Opgeruimd staat netjes. Rust in je huis, ademruimte in je hoofd. Wil jij dat ook? Liefst niet voor heel even, wel voor het leven. OrganiseMe helpt je bij het aanbrengen van structuur, op een natuurlijke wijze die goed aanvoelt en ook werkt op lange termijn. Onze service ‘Organising your home’ richt zich op het organiseren van ruimtes, administratie, timemanagement, begeleiding bij een verhuis, het uitruimen van kleerkasten, het opruimen van een woning na een overlijden, enz. Met een duidelijk plan van aanpak en tools die voor jou werken, gaan we aan de slag.

Organising your time

Je tijd is kostbaar. Spring er dus goed mee om. Vaak kan het efficiënter, door bijvoorbeeld bewuster aan timemanagement te doen en een beetje structuur te brengen in je agenda. Routines kunnen daarbij helpen, zonder verstikkend te zijn. Als je je tijd goed weet te organiseren, krijg je meer ruimte voor dingen waar je echt gelukkig van wordt.

Organising your event

Een personal en professional organiser zoals OrganiseMe kan je ook helpen bij de voorbereiding van je receptie, feest of event. Verwacht je aan een efficiënte planning én een neus voor lekkere/mooie dingen, zodat jij zorgeloos kan genieten van je feestje. Ervaar het zelf!

Samen orde op zaken brengen?

Contacteer OrganiseMe
OrganiseMe is aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.