Over OrganiseMe

Omdat structuur echt werkt

Een actief leven, lekker druk bezig op het werk of privé… en dan steekt stress ineens de kop op. Die loert bij iedereen al eens om de hoek. Ademruimte en rust in het hoofd kunnen dan wonderen doen. Voor sommigen is het een evidentie om die te vinden, voor anderen is het moeilijker. Er is echter een onderbouwde oplossing die ook werkt op lange termijn: het creëren van structuur.

Als professional organizer begeleid ik mensen bij het structureren, organiseren en plannen, zowel thuis als op het werk. Een stresserende job of deadlines wijzigen, kan je niet altijd. Hoe je ’t opvangt wel. OrganiseMe geeft je de kans om je potentieel volledig te benutten. Door te structureren en te organiseren krijg je meer grip op wanorde, stress en deadlines, alsook een betere work-life balance. OrganiseMe empowert je om het heft in eigen handen te nemen, voor resultaat op lange termijn.

Professional organizer

Ik ben Charlotte Wauters, in een vorig leven een drukbezet projectmanager. Altijd proactief, met een licht perfectionistisch kantje. Aan den lijve heb ik ondervonden dat structuur en planning echt rust brengen. Dat het werken met lijstjes en binnen een bepaalde structuur werken, een therapeutische waarde heeft, zonder belemmerend te zijn. Dat het ook de eerste stap is naar verandering, naar een betere work-life balance en meer quality time.

Omdat ik zelf zoveel voordelen hiervan ervaar, wil ik graag anderen hierbij helpen en vooral de kans geven om hun potentiëel te benutten door te organiseren en structureren zowel op professioneel als privévlak.

Van mijn passie voor processen en structuur heb ik ondertussen mijn beroep gemaakt. Verzilverd met een erkende opleiding tot professional organizer en aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging voor Professional Organizers. Wees maar gerust, bij OrganiseMe ben je in goede handen.

Samen orde op zaken brengen?

Contacteer OrganiseMe
OrganiseMe is aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.