Services

Kies voor meer structuur en organisatie

OrganiseMe geeft je de kans om je potentieel volledig te benutten. Dankzij concrete handvaten leer je opruimen, structureren, plannen en organiseren. Dit maakt je leven eenvoudiger, hierdoor ervaar je meer rust. Het is bewustwording en zelfzorg, waaraan je moet blijven werken met het oog op meer bewegingsruimte en een langdurig resultaat.

Ontdek onze services

organising
life & home

lees meer

organising
work & business

lees meer

Aanpak

Alles begint bij een goed gesprek. Tijdens een assessment kijken we naar de wanorde die je wil aanpakken. Dat kan een plek of kast zijn, maar even goed je agenda of administratie. We bekijken letterlijk de ruimtes, routines, impact en oorzaken van de wanorde, enz. Zo komen we tot een op maat gemaakt stappenplan, en gaan we aan de slag. Met digitale tools als je dat wil, of gewoon op papier, op je prikbord… altijd op maat van jouw behoefte met de nodige opvolging en nazorg.

Voor een assessment (1u) betaal je 80€ incl. BTW en aan de hand van een tarief van 200€ incl. BTW per dagdeel (4u) maak ik een offerte op maat want elke situatie is uniek!

Samen orde op zaken brengen?

Contacteer OrganiseMe
OrganiseMe is aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.