Onze klanten aan het woord

OrganiseMe hielp al vele klanten op weg naar meer balans. Soms met korte begeleidingstrajecten, soms met langere. Lees hoe zij de samenwerking (hebben) ervaren.

Ben jij de volgende die we gelukkiger kunnen maken?

Wat klanten zeggen…

Alle doelstellingen zijn behaald, ik ben heel tevreden over het resultaat en zie licht aan het einde van de tunnel. Ik kan met een gerust hoofd en hart starten aan de rest en het uitbouwen van mijn zaak.

M.C.

Voor de samenwerking met OrganiseMe, waren mijn planken een puinhoop: alles was warrig en ontoegankelijk. Al na een uur samenwerken om de rommel op te ruimen en alles op de juiste plek te plaatsen, voelde ik me heel erg goed. Ik ben heel dankbaar en de schabben en zijn nog steeds in orde!

J.H.

Ik was ongerust dat wanneer de organizer mijn huis zag, ze zich zou omdraaien en weglopen. Ik zat in het midden van een grote verhuis en kwam op een punt waar alles overal lag en ik vooral wou huilen en opgeven. Geheel ongemerkt nam ze de leiding, bedacht ze een strategie en voerde ze het uit. Tegen het einde van de dag zat de wagen vol met spullen, om naar de liefdadigheidswinkel of het container park te brengen. Alle andere spullen zaten terug in dozen en alles was duidelijk gelabeld. Ik voelde me zo rustig terug en had het gevoel dat ik terug grip op de situatie had. We hebben echt gelachen. Ik zal zeker opnieuw beroep doen op OrganiseMe!

M.V.

OrganiseMe is ontspannen, flexibel, heeft een groot gevoel voor plezier, een genot om mee te werken. Ze hebben me geholpen om mindere rommelig en beter georganiseerd te worden, zowel op mijn kantoor als in mijn huis. Ze slaagt erin om de juiste balans te vinden tussen ondersteunen en motiveren en helpt alles in kleine stukjes te breken zodat de grote berg werk weer overzichtelijk wordt.

A.J.

Een nieuwe baby, twee drukke (werk) agenda’s en een nieuw huis zorgden voor de nodige chaos waar ik geen overzicht meer over had. Het organiseren van mijn keuken en bergplaats stond al lang op mijn to-do lijstje maar het angstzweet brak me al uit bij de gedachte dat ik dit alleen moest doen. OrganiseMe heeft me heel erg geholpen en gesteund. Ik voel me opnieuw ‘in control’ en de ruimtes zijn helemaal op maat van mezelf en dat van mijn gezin georganiseerd. Het rustgevende gevoel heb ik nog steeds en hoewel ik twijfelde of ik deze services wel zijn geld waard vond, voor ik contact opnam, ben ik er nu van overtuigd dat dit gevoel onbetaalbaar is!

S.W.

Ik had echt nood aan iemand dat me hielp bij de indeling van mijn keukenkasten. We waren snel snel moeten verhuizen waardoor alles maar gewoon een plekje had gekregen, zonder meer. Nu zit er structuur in en zit alles ordelijk opgeborgen!! Wanneer ik dit alleen had moeten doen, was dit me niet gelukt. De tips van Charlotte kwamen van pas bij het inladen van de keukenkasten, maar ze gaan nog van pas blijven komen wanneer ik kasten ga inladen. Alles ging ook super vlot en de tijd vloog voorbij! Heel hard bedankt !! We zien elkaar nog terug

C.W.

Tot nu toe ben ik nog altijd aan het ontrommelen. Ik ben enorm gelukkig met waar ik nu zit.
Heel veel mensen geven complimenten, ik heb vaker bezoek en (gek genoeg) de kinderen zijn veel rustiger!
Mijn schooljaar ben ik goed begonnen en daar heb jij een belangrijk aandeel in gehad. Ik heb nog altijd van alles te doen, maar dat staat op logische/overzichtelijke lijstjes. Ik heb bakjes gemaakt en dat wérkt voor me. Ik denk niet dat je ooit zult beseffen HOE goed dit voor me is geweest. 600 euro is veel, maar iedere cent waard geweest. Dit was een rekening waar ik relatief weinig moeite mee had

M.M.

Samen orde op zaken brengen?

Contacteer OrganiseMe
OrganiseMe is aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.