Onze klanten aan het woord

OrganiseMe hielp al vele klanten op weg naar meer balans. Soms met korte begeleidingstrajecten, soms met langere. Lees hoe zij de samenwerking (hebben) ervaren.

Ben jij de volgende?

Wat klanten zeggen…

Alle doelstellingen zijn behaald, ik ben heel tevreden over het resultaat en zie licht aan het einde van de tunnel. Ik kan met een gerust hoofd en hart starten aan de rest en het uitbouwen van mijn zaak.

M.C.

Voor de samenwerking met OrganiseMe, waren mijn planken een puinhoop: alles was warrig en ontoegankelijk. Al na een uur samenwerken om de rommel op te ruimen en alles op de juiste plek te plaatsen, voelde ik me heel erg goed. Ik ben heel dankbaar en de schabben en zijn nog steeds in orde!

J.H.

Ik was ongerust dat wanneer de organizer mijn huis zag, ze zich zou omdraaien en weglopen. Ik zat in het midden van een grote verhuis en kwam op een punt waar alles overal lag en ik vooral wou huilen en opgeven. Geheel ongemerkt nam ze de leiding, bedacht ze een strategie en voerde ze het uit. Tegen het einde van de dag zat de wagen vol met spullen, om naar de liefdadigheidswinkel of het container park te brengen. Alle andere spullen zaten terug in dozen en alles was duidelijk gelabeld. Ik voelde me zo rustig terug en had het gevoel dat ik terug grip op de situatie had. We hebben echt gelachen. Ik zal zeker opnieuw beroep doen op OrganiseMe!

M.V.

OrganiseMe is ontspannen, flexibel, heeft een groot gevoel voor plezier, een genot om mee te werken. Ze hebben me geholpen om mindere rommelig en beter georganiseerd te worden, zowel op mijn kantoor als in mijn huis. Ze slaagt erin om de juiste balans te vinden tussen ondersteunen en motiveren en helpt alles in kleine stukjes te breken zodat de grote berg werk weer overzichtelijk wordt.

A.J.

Een nieuwe baby, twee drukke (werk) agenda’s en een nieuw huis zorgden voor de nodige chaos waar ik geen overzicht meer over had. Het organiseren van mijn keuken en bergplaats stond al lang op mijn to-do lijstje maar het angstzweet brak me al uit bij de gedachte dat ik dit alleen moest doen. OrganiseMe heeft me heel erg geholpen en gesteund. Ik voel me opnieuw ‘in control’ en de ruimtes zijn helemaal op maat van mezelf en dat van mijn gezin georganiseerd. Het rustgevende gevoel heb ik nog steeds en hoewel ik twijfelde of ik deze services wel zijn geld waard vond, voor ik contact opnam, ben ik er nu van overtuigd dat dit gevoel onbetaalbaar is!

S.W.

Ik had echt nood aan iemand dat me hielp bij de indeling van mijn keukenkasten. We waren snel snel moeten verhuizen waardoor alles maar gewoon een plekje had gekregen, zonder meer. Nu zit er structuur in en zit alles ordelijk opgeborgen!! Wanneer ik dit alleen had moeten doen, was dit me niet gelukt. De tips van Charlotte kwamen van pas bij het inladen van de keukenkasten, maar ze gaan nog van pas blijven komen wanneer ik kasten ga inladen. Alles ging ook super vlot en de tijd vloog voorbij! Heel hard bedankt !! We zien elkaar nog terug

C.W.

Tot nu toe ben ik nog altijd aan het ontrommelen. Ik ben enorm gelukkig met waar ik nu zit.
Heel veel mensen geven complimenten, ik heb vaker bezoek en (gek genoeg) de kinderen zijn veel rustiger!
Mijn schooljaar ben ik goed begonnen en daar heb jij een belangrijk aandeel in gehad. Ik heb nog altijd van alles te doen, maar dat staat op logische/overzichtelijke lijstjes. Ik heb bakjes gemaakt en dat wérkt voor me. Ik denk niet dat je ooit zult beseffen HOE goed dit voor me is geweest. 600 euro is veel, maar iedere cent waard geweest. Dit was een rekening waar ik relatief weinig moeite mee had

M.M.

Zelf had ik al wel eens gerommeld en wat uit de kast gehaald. Charlotte van OrganiseMe  heeft echter een héél effectieve manier om knopen door te hakken. Ook hier weer geldt: haal alles, maar dan ook àlles uit de kast(en).Bekijk elke stuk apart en bepaal of je het houdt, wegschenkt, laat verstellen of naar de container brengt.Dit is het moeilijkste stuk, maar haar vragen zijn oh zo effectief! Dat helpt enorm om die knopen door te hakken. En zo…ben je na 4u hard werken, heel wat kleren kwijt en kastruimte rijker. Niet met de bedoeling om die kastruimte weer helemaal op te vullen. Tijdens het proces krijg je heel wat tips en inzichten om slimmer te gaan shoppen en items te kopen die ècht bij je passen. En ja…ook dat zorgt weer voor rust in huis en dus rust in je hoofd.

E.S.

Ik heb de hulp van Charlotte ingeroepen omdat het me maar niet lukte om mijn kleerkast op te ruimen.
Ik wist wel dat ik dit moest doen maar het lukte maar niet om te beginnen. Het motiveerde me zo hard dat Charlotte me kwam helpen en ik had er echt zin in. Na 4u samenwerken had ik bijna de helft van mijn kleren kunnen weggooien en of doneren wat me nooit alleen zou gelukt zijn. Charlotte stelde de juiste vragen zonder pushy te zijn. Het was zelfs heel leuk om samen te werken. Charlotte stelde me echt op mijn gemak, ik kreeg er zoveel energie van. Eindelijk is mijn kleerkast op orde en heb ik terug overzicht. Had ik geweten dat dit zo fijn kon zijn, had ik al veel sneller Charlotte gecontacteerd. Ik zou het zo opnieuw doen!

W.S.

Na lang overwegen, besloot ik om toch een opruimcoach in te schakelen voor onze kelder. De kelder was een opslagplaats geworden met spullen die er al meer dan 10 jaar lage en waar we niet meer naar om kekenn. Omdat er geen overzicht was, werd er ook niets netjes opgeborgen waardoor de choas erger en erger werd. En dat maakte het moeilijker om te starten. Charlotte stelde me op mijn gemak en ga me helemaal niet het gevoel dat ik me moest schamen
We werkten 1 dag samen en wat een resultaat. Ik dacht dat het minstens 2 weken zou duren, althans als ik er alleen voor zou staan. Wat een verademing. Charlotte was respectvol, gaf met het gevoel dat ik dit echt wel kon en als ik wou opgeven, dan hielp ze me erdoor. Er waren zoveel spullen die naar het kringloopcenter konden, Charlotte zorgde ervoor dat dit allemaal netjes achtergelaten werd en dat er een duidelijk plan was om alles te verwerken. De kelder is eindelijk terug een overzichtelijke oplsagplaats waar het ordelijk en proper is om spullen en onze voorraad te stockeren.
Wetende wat ik nu weet, zou ik Charlotte veel eerder ingeschakeld hebben.

M.D.

Super aangename dame, die enorm gepassioneerd is door haar job! Een aanrader!!

Y.S.

Charlotte doet OrganiseMe niet alleen als job, maar ademt en belichaamt ook professional organizing. Zie het niet als gewoon een kast opruimen, maar een verregaande transformatie. Soms kunnen kleine ingrepen heel veel betekenen in je dagelijkse leven. Het gaat over efficiënter leven en tijd maken voor dingen die jij leuk vindt. 5/5 aan te raden!

L.W.

Charlotte leerde me door een paar gemakkelijk toepasbare tips & trics hoe ik meer rust in mijn huis kan creëren. Een aanrader voor iedereen met een druk leven die graag wat meer rust wenst in zijn privé-omgeving. Daarnaast is zij ook gewoon een super aangename dame.

S.Y.