Ik ben Charlotte Wauters, in een vorig leven een drukbezet projectmanager. Altijd proactief, met een licht perfectionistisch kantje. Aan den lijve heb ik ondervonden dat structuur en planning echt rust brengen. Dat het werken met lijstjes en binnen een bepaalde structuur werken, een therapeutische waarde heeft, zonder belemmerend te zijn. Dat het ook de eerste stap is naar verandering, naar een betere balans en meer quality time. Omdat ik zelf zoveel voordelen hiervan ervaar, wil ik graag anderen hierbij helpen en vooral de kans geven om hun potentiëel te benutten door op te ruimen en te organiseren zowel op professioneel als privévlak.

Als professional organizer of opruimcoach begeleid ik je bij het opruimen en organiseren, zowel thuis als op je werkplek.  Door te structureren en te organiseren krijg je meer grip op wanorde, stress en deadlines, alsook een betere work-life balance. OrganiseMe empowert je om het heft in eigen handen te nemen, voor resultaat op lange termijn.

Georganiseerd zijn is geen doel op zich, het is een middel om je doel te bereiken. Wat dat doel is, bepaal jij zelf, ik help je graag op weg