Professional organizer

work & business

Organising your organisation

Als professional organizer ‘work & business’ ondersteunt OrganiseMe organisaties en zelfstandigen in hun zoektocht naar meer structuur, als aanzet voor verdere groei en verandering. Denk aan het begeleiden en ordenen van processen, digital filing, stocktelling, voorbereiding bij de aanwerving van personeel, klassement bij verhuis van een kantoor… professionele zaken waar je als professional vaak te weinig tijd voor hebt. Samen gaan we terug naar de basis, scheppen we duidelijkheid en brengen we evenwicht in je algemene organisatie.

Organising your team

OrganiseMe helpt ook individuele medewerkers of teams, op vraag van werkgever of werknemer. De ondersteuning is zeer divers. Van het opruimen van een bureau, het ordenen van mails, tips & tricks rond timemanagement tot het helpen van een medewerker om de structuur van een bedrijf beter te begrijpen of het zoeken naar een betere work-life balance. Met concrete handvaten geraken we een heel eind.

Organising your project

Meetings en congressen organiseren? Met een freelance projectmanager van OrganiseMe zit je goed voor een flinke portie expertise en een gestructureerde aanpak voor de planning, communicatie en algemene organisatie. Vraag naar de mogelijkheden rond (inter)nationaal projectmanagement.

In het bedrijfsleven gaat OrganiseMe aan de slag met:

  • Bedrijfsleiders

  • Startende en ervaren ondernemers

  • Medewerkers

  • Teams

Samen orde op zaken brengen?

Contacteer OrganiseMe
OrganiseMe is aspirant lid van de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers, BBPO-FBPO en heeft er zich toe verbonden te handelen naar de beroepscode van de BBPO-FBPO.