Workshops

Ben je ook overweldigd door al die opruimtips die je rond de oren vliegen en zie je het bos door de bomen niet meer? (Hoezo, jij vouwt je kleren nog niet à la Marie Kondo op?)

Of vind je sommige zaken heel logisch (ja ik weet dat ik mijn kleerkast moet uitrommelen en ja ik heb misschien teveel spullen), maar je hebt geen idee hoe je kan starten?

Je to-do lijstje wordt alleen maar langer, je blust vooral brandjes en je heb geen grip meer op de chaos in je huis én je hoofd?

Maar geen tijd of zin om een workshop bij te wonen op lokatie? OrganiseMe komt graag bij je thuis om een workshop op maat te geven.

Samen met vrienden of familie die ook nood hebben aan meer rust in huis of in hun hoofd (nee, je bent echt niet alleen!) gaan we aan de slag met advies en concrete tips!

Een ‘georganiseerd’ leven komt niet vanzelf – het is het resultaat van specifieke gewoontes en routines die je helpen om een opgeruimd hoofd en omgeving te creëren op lange termijn.

Maar hoe doe je dat dan en vooral hoe hou ik het zo? Met deze vragen gaan we aan de slag tijdens een workshop (én gezellige avond) waarin jij leert ontspullen, opruimen en organiseren in het comfort van je eigen woning!

  • Hoe lang duurt de workshop: 2,5u
  • Kostprijs: 200 euro
  • Minimum 5 deelnemers – maximum 10 deelnemers
  • Taal: Nederlands en Engels
  • Interesse? Stuur een e-mail naar hello@organiseme.be