Veelgestelde vragen

Jouw tijd is kostbaar, heb jij geen tijd of zin om samen aan de slag te gaan, geen probleem, dit hoeft ook niet. Ik kan alleen aan de slag en zorg ervoor dat jij enkel een minimum aan tijd spendeert aan het maken van beslissingen over spullen. De rest, daar zorg ik voor

  • Organising sessies: vanaf 270 euro inclusief BTW per dagdeel (min 4u) of 55 euro per uur
  • Online adviesgesprek: 77 euro inclusief BTW
  • Adviesgesprek ter plaatse: 99 euro inclusief BTW
  • Km-vergoeding: €0,38 / km vanuit Antwerpen

Elke situatie is uniek en ik maak graag een voorstel op maat.

Wanneer duidelijk is welke en hoeveel items we nodig hebben én na akkoord, zal OrganiseMe de items aankopen. Natuurlijk geef ik je ook graag tips en advies over de juiste organizing items en waar je deze kan vinden.

Je kan me inschakelen in heel België en een deel van Nederland. Ik reken een km vergoeding aan van €0.38/km en vertrek vanuit Antwerpen.

Tijdens een sessie gaan we samen aan de slag (tenzij je gekozen hebt om mij dit werk alleen toe te vertrouwen).

We starten met een doordacht plan waar ook ruimte is voor je gevoel op dat moment. Ik begeleid je stap voor stap door het hele process van ontspullen, de ruimtes herschikken of efficient organiseren terwijl ik het overzicht voor je bewaar.

Na zo’n sessie voelen klanten zich soms moe en niet alleen fysiek. Dat is niet onlogisch. Beslissingen maken vraagt veel van je en er verschuift heel wat energie. Maar je staat er niet alleen voor én je ziet onmiddellijk resultaat.

Zodra we sessies hebben ingepland, stel ik altijd voor om jezelf rust te gunnen.

Je hebt de knoop doorgehakt en hulp ingeschakeld, daar mag je best trots op zijn. Laat het het gevoel van ‘ik moet nu opruimen, ontspullen’ etc los. Dit tackelen we vanaf nu tijdens de sessies.

Je kan je voorbereiden door ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte in je agenda maakt na de sessie om te rusten en te genieten van het resultaat.

Zet alvast enkele lege dozen of manden klaar. Voor een sessie zetten we samen een intentie en staan we nog eens stil bij jouw doel.

Items die je wil doneren kan je aan goed doel van jouw keuze schenken, maar weet ook dat ik ook na elke sessie die items kan meenemen zodat ze onmiddellijk uit je huis zijn.

Items die herbruikbaar zijn, worden gedoneerd aan de kringloopwinkel en kledij bezorg ik aan WereldMissiehulp.

Het is belangrijk om je spullen zo snel mogelijk uit huis te verwijderen zodat ze niet terug in huis belanden.

Natuurlijk niet, je hoeft helemaal niet alles los te laten. Ik begeleid je in het loslaten van spullen, gewoontes en gedachten die niet meer bij je passen of niet langer bij de persoon die je wil zijn, passen. Als jouw doel is om minimalistischer te leven is, dan gaan we daarmee aan de slag maar het gaat vooral om bewuster leven.

I would love helping you

Neem contact met me op via dit formulier. Ik kom snel bij je terug!