Meet Charlotte

Als oprichtster van OrganiseMe help ik jou om een chaotisch huis te transformeren naar een betekenisvolle thuis.

Organiseren en structureren is mijn manier om veiligheid en comfort te creëren. Al van kinds af aan vind ik rust en stabiliteit in orde.

Ik voel onmiddellijk aan wat anders kan als ik een ruimte binnen wandel. Al betekent dat niet dat ik zelf nooit geworsteld heb met volle kasten of de nood om veel te veel spullen te kopen. Maar ik heb wel een uitweg gezocht en gevonden, om mijn energie te bewaken en van mijn huis een plaats van rust en thuiskomen te maken.

En dat is precies waar ik jou ook bij wil helpen. Waar jij overweldigd wordt, zie ik mogelijkheden, groei en positieve veranderingen. En het mooiste is: ik zie en voel elke keer weer wat dat doet met mensen.

Het is een proces waarbij veel laagjes (lees: rommel en spullen) afgepeld worden, om uiteindelijk je échte zelf bloot te leggen of te herontdekken. Dat proces is zoveel meer dan opruimen. Het is plaats maken voor een echte thuis én voor jou. Het terug laten flowen van energie in een (t)huis maar ook in jezelf is mijn missie als professional organiser én reikimaster.

Het universum is al een mooie plek, maar ik help je graag om jouw plekje daarin nóg mooier te maken.

Liefs, Charlotte

I would love helping you

Neem contact met me op via dit formulier. Ik kom snel bij je terug!