Retourbeleid

U heeft het recht om de door OrganiseMe geleverde artikelen binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Wilt u een artikel retourneren? Mail ons dan via hello@organiseme.be

De producten mogen niet gebruikt zijn alvorens deze te retourneren. De kosten van de retourzending zijn voor eigen risico. Onvoldoende gefrankeerde retourzendingen worden in mindering gebracht op uw terugbetaling. Wij zijn niet aansprakelijk voor het kwijtraken van de retourzending.

OrganiseMe behoudt zich het recht om geretourneerde artikelen te weigeren of slechts een gedeelte van het bedrag te retourneren als het vermoeden bestaat dat het artikel is gebruikt of opzettelijk is beschadigd. Mocht het product een gebrek vertonen dan dient u deze direct na ontvangst aan ons te melden. Bewaar het bewijs van verzenden tot uw retour bij ons is verwerkt.

U ontvangt het bedrag zo snel mogelijk retour gestort op uw rekening wanneer wij het product hebben ontvangen. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt bij uw aankoop tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos.

Heeft OrganiseMe geen retour verzoek van u ontvangen binnen 14 dagen dan geldt dat de zending door u is geaccepteerd.

Mocht u vragen hebben over ons retourbeleid dan kunt u ons bereiken per e-mail via hello@organiseme.be